وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی

ورود کمیسیون اقتصادی مجلس به موضوع تخلفات گمرکات کشور

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از ورود این کمیسیون به موضوع تخلفات د ر گمرکات کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر غلامرضا مرحبا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جلسه امروز یکشنبه (1خرداد) این کمیسیون، اظهار داشت: در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی کارگروهی با عنوان کارگروه نظارتی گمرکات کشور تشکیل شده است.

وی افزود: ریاست این کارگروه بر عهده بنده است و دستور کار این کار گروه تهیه گزارش از گمرکات کشور و ارائه آن به مجلس شورای اسلامی و نهادهای نظارتی کشور است.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مشکلاتی امروزه در حوزه گمرکات کشور وجود دارد و پیمانکاری که  حدود 10 سال است کار را در اختیار دارد اطلاعات و دیتاها را در اختیارات گمرکات قرار نمی دهد و همچنین در جهت توسعه گام هایی تا کنون بر نداشته است.

مرحبا تصریح کرد: همچنین هنوز سامانه گمرک با سامانه تجارت به هم متصل نشده است از این رو مجلس در این رابطه ورود پیدا کرده است تا هم تخلفات را شناسایی کند و هم سامانه گمرک و سامانه تجارت را به هم متصل کند.

وی همچنین بیان داشت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نشست کمیسیون اقتصادی مجلس حضور پیدا کرد و توضیحاتی درباره نحوه محاسب یارانه‌ها و افراد مشمول دریافت یارانه ارائه کرد و بیان کرد که تاکنون به حساب 76 میلیون و 300 هزار نفر از مردم یارانه واریز شده است.

وی با بیان اینکه بر اساس توضیحات وزیر کار مردم براساس اطلاعات موجود در سامانه جامع رفاه ایرانیان دهک‌بندی می‌شوند، افزود: تمام اطلاعات این سامانه از دستگاه‌های رسمی کشور مانند بانک مرکزی، نیروی انتظامی، خزانه کل کشور، صندوق‌های تامین اجتماعی و بازنشستگی و... دریافت می‌شود.

کلمات کلیدی: کمیسیون اقتصادی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار